nemzetisport.hu 2017.10.30 08:59 Frissítve: 2017.10.30 09:06

Légiósok: Nagyon frusztráló; nem tudom, miért történik ez – Kádár

Mint megírtuk, a Kádár Tamást végig a soraiban tudó Dinamo Kijev hétvégén a Karpati Lviv otthonában végzett 1–1-es döntetlenre. A mérkőzés után a magyar védő beszélt csapata rossz formájáról.

 

„Nem tudom, miért történik ez. Mostanában túlságosan sokszor veszítünk pontokat. A pontrúgásoknál figyelmetlenek vagyunk, ezen még sokat kell dolgoznunk. Ma is megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a meccset, de mivel nem tettük ezt meg, sokkal nehezebb dolgunk volt. Az egy-egy természetesen rossz eredmény számunkra, mindenki feldúlt és dühösek vagyunk magunkra. Nagyon fontos meccsek következnek, amiken koncentrálnunk kell, ha ez meglesz, akkor a győzelmek is jönnek” – mondta Kádár Tamás a klub hivatalos oldalának.

A Dinamo Kijev sorozatban az ötödik bajnokiján sem tudott nyerni, így az éllovas Sahtar előnye immár hét pont – igaz, Kádárék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A magyar futballista elismerte, hogy csapata nincs jó formában, de bízik benne, hogy hamarosan maguk mögött hagyják ezt a nehezebb időszakot.

„Nagyon frusztráló ez számunkra, mivel keményen dolgozunk, de ez nem párosul a jó eredményekkel. Nem tudjuk egyelőre, mi okozza a rossz formát, így jelenleg csak annyit tudunk tenni, hogy folytatjuk a munkát, és próbálunk fejlődni.”

„Nem számít, hogy otthon vagy idegenben játszunk, mi vagyunk a Dinamo Kijev, a legnagyobb klub Ukrajnában, így mindenhol nyernünk kell. Nem a Sahtarra kell figyelnünk, sokkal fontosabb, hogy a saját játékunkra és meccseinkre fókuszáljunk. Versenyben vagyunk a bajnoki címért, remélhetőleg a következő találkozón már jobbak leszünk.”

2019.07.06 00:09:25

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Mennyire tesz jót egy 18 esztendős fiatalnak, aki azzal kel és fekszik, hogy szinte napról napra nő az értéke?

2019.07.03 11:52:01

Légiósok nemzetisport.hu

Játékosaink szerte a világon: ismerkedjen meg a „magyar légióval”! Az Egyesült Államoktól Hongkongig szinte mindenhol találni magyar futballistákat.

2019.07.01 21:29:35

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Mit ér a futballista, ha magyar?

2019.06.23 09:34:23

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A Slovanban más lett a játéka az első válogatott meccsén gólt szerző támadónak.