HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.30 08:59 Frissítve: 2017.10.30 09:06

Légiósok: Nagyon frusztráló; nem tudom, miért történik ez – Kádár

Mint megírtuk, a Kádár Tamást végig a soraiban tudó Dinamo Kijev hétvégén a Karpati Lviv otthonában végzett 1–1-es döntetlenre. A mérkőzés után a magyar védő beszélt csapata rossz formájáról.

HIRDETÉS

 

„Nem tudom, miért történik ez. Mostanában túlságosan sokszor veszítünk pontokat. A pontrúgásoknál figyelmetlenek vagyunk, ezen még sokat kell dolgoznunk. Ma is megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a meccset, de mivel nem tettük ezt meg, sokkal nehezebb dolgunk volt. Az egy-egy természetesen rossz eredmény számunkra, mindenki feldúlt és dühösek vagyunk magunkra. Nagyon fontos meccsek következnek, amiken koncentrálnunk kell, ha ez meglesz, akkor a győzelmek is jönnek” – mondta Kádár Tamás a klub hivatalos oldalának.

A Dinamo Kijev sorozatban az ötödik bajnokiján sem tudott nyerni, így az éllovas Sahtar előnye immár hét pont – igaz, Kádárék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A magyar futballista elismerte, hogy csapata nincs jó formában, de bízik benne, hogy hamarosan maguk mögött hagyják ezt a nehezebb időszakot.

„Nagyon frusztráló ez számunkra, mivel keményen dolgozunk, de ez nem párosul a jó eredményekkel. Nem tudjuk egyelőre, mi okozza a rossz formát, így jelenleg csak annyit tudunk tenni, hogy folytatjuk a munkát, és próbálunk fejlődni.”

„Nem számít, hogy otthon vagy idegenben játszunk, mi vagyunk a Dinamo Kijev, a legnagyobb klub Ukrajnában, így mindenhol nyernünk kell. Nem a Sahtarra kell figyelnünk, sokkal fontosabb, hogy a saját játékunkra és meccseinkre fókuszáljunk. Versenyben vagyunk a bajnoki címért, remélhetőleg a következő találkozón már jobbak leszünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.21 16:27:19

Légiósok CSILLAG PÉTER

A védővel Kolozsváron a Steaua ellen történtekről és a válogatott Eb-reményeiről beszélgettünk.

2018.09.20 23:02:26

Légiósok nemzetisport.hu

A 31 éves futballista szeretett volna Európába szerződni, de nem várhatott tovább, lépnie kellett.

2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

HIRDETÉS
HIRDETÉS