Légiósok: Nagy Ádámot „Dunai Kanténak” nevezték el a franciák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 16:08
null
Nagy Ádám a „Dunai Kanté” (Fotó: Action Images)
Tényleg ennyire jó Nagy Ádám? Teszi fel a kérdést a több európai csapat által körbeudvarolt középpályásról a francia sofoot.com, amely bemutató cikkében N’Golo Kantéhoz hasonlítja a Bologna által megvett játékost.

Egészen pontosan a „Dunai Kanténak” nevezték el az újságnál, a két középpályás játékstílusát igencsak hasonlónak látják. Az Európa-bajnokságon feltűnt fiatalok közé Renato Sanches, Raphaël Guerreiro, Julian Draxler és Joshua Kimmich mellett Nagy Ádámot is beteszik.

A sofoot.com bemutatja a középpályás eddigi pályafutását (a Nemzeti Sport Online portréját ide kattintva olvashatja el), és kiemelik, hogy az Eb után a Hamburg, a Marseille, a Rapid Wien, a Benfica és a Bologna is szerződtetni akarta – utóbbinak sikerült is.

A cikk leírja, hogy a Ferencváros felkészült rá, hogy távozik a csapattól Nagy, akinek egy honfitársa, Balogh Norbert már Olaszországban, a Palermóban futballozik. Az írás végén pedig megszületik az elején feltett kérdésre a válasz, Nagy Ádám valóban nagy ígéret, Roberto Donadoni keze alatt pedig még jobb lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik