Légiósok: Nagy Ádám első bolognai idénye? „Ígéretes”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.30. 18:24
Ígéretes – így összegzi Nagy Ádám idényben nyújtott teljesítményét a 1000 Cuori Rossoblu nevű rajongói klubhonlap, amely a Bologna labdarúgócsapatának mindennapjait kíséri figyelemmel.

„Egyelőre nem csillogtatott rendkívüli képességeket, de azok közé tartozik, akiket mindig örömmel látunk a pályán” – írja a szerző, aki az 1-től 10-ig terjedő skálán 6.5-esre értékelte a Ferencvárostól tavaly igazolt labdarúgó teljesítményét.

„Dinamikus, labdával és labda nélkül is állandóan mozgásban van, és fizikai hiányosságai ellenére megbízhatóan vesz részt a védekezésben – folytatódik az értékelés. – Játéka gyenge pontja, hogy nem elég veszélyes a kapura. Egy fedezettől több előretörést és több lövést várunk, de a jövőt illetően bizakodóak vagyunk. Ígéretes (játékos).”

A kezdőként 22, csereként három bajnokin pályára lépő Nagy Ádámon kívül négyen kaptak 6.5-es osztályzatot az idényben nyújtott teljesítményükre, jobbat pedig ugyancsak négyen: Blerim Dzemaili (8), Domenico Maietta (7.5), Simone Verdi (7.5) és Federico Di Francesco (7).

A Bologna a 15. helyen végzett a Serie A 20 csapatos mezőnyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik