Légiósok: „Mindig játszom, így nőtt az esélyem az Eb-re”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.04. 10:34
Mervó Bence szeretne a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Slask csatára maradni a következő szezonban is, mivel Wroclawban rendszeres játéklehetőséghez jut, és ennek köszönheti, hogy van esélye ott lenni a magyar válogatott keretében a nyári Európa-bajnokságon.

Mervó Bence a télen került kölcsönbe a svájci Siontól a lengyel csapathoz, amelynek színeiben eddig hét mérkőzésen négy gólt és egy gólpasszt jegyzett. A lengyel sajtóban rögtön fel is vetődött a hír, hogy a Legia Warszawa szerződtetné őt, ha a nyáron Nikolics Nemanja távozik, ám Boguslaw Lesnodorski klubelnök ezt cáfolta.hogy a Legia Warszawa szerződtetné őt, ha a nyáron Nikolics Nemanja távozik, ám Boguslaw Lesnodorski klubelnök ezt cáfolta.

„Szeretnék maradni a Slasknál, de ez nem csak rajtam múlik – mondta Mervó az eurosport.onet.pl-nek. – Három meccs van még hátra a szezonból, utána visszatérek a Sionhoz. Bízom benne, hogy a két klub megállapodik egymással és vissza tudok térni Wroclawba.”

„Rendszeres játéklehetőséget kapok itt, így megnőtt az esélyem rá, hogy részt vehessek az Európa-bajnokságon. Nem tudom megmondani, mennyi esélyem van rá, hogy a keret tagja legyek, de az biztos, hogy sok múlik a hátralévő meccseken és azon, milyen a hozzáállásom.”

Wojciech Blonski, a Slask sportigazgatója korábban elmondta, Mervó megtartása a klub egyik fő célja, a támadó pedig a Nemzeti Sport Online-nak beszélt bővebben arról, posztriválisait is figyelembe véve milyen esélyei vannak arra, hogy ott legyen Franciaországban a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik