Légiósok: Minden a mi kezünkben van – Nagy Dominik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 20:29
null
Nagy Dominik egyre jobb formába lendül a Legiánál (Fotó: Twitter)
A lengyel Legia Warszawában futballozó Nagy Dominik gőzerővel készül a vasárnapi bajnoki „döntőre”, amely csapata számára a szezon legfontosabb összecsapása lesz.

 

Izgalmas utolsó fordulóra van kilátás a lengyel élvonalban. A Legia Warszawa ugyan 43 pontjával vezeti a tabellát, nyugodt azonban nem lehet, mert rajta kívül három (Jagiellonia, Lech Poznan, Lechia Gdansk) együttesnek is van még esélye a bajnoki címre. A varsóiak ugyanakkor azzal a tudattal léphetnek pályára a gdanskiak ellen, hogy sorsuk a saját kezükben van.

„Természetesen, ugyanakkor tudjuk, hogy még nem ért véget a szezon – válaszolta Nagy Dominik arra a kérdésre, hogy érzi-e, közel a bajnoki cím. – A szezon legfontosabb meccse következik, azonban minden a mi kezünkben van. Ha ugyanúgy játszunk, mint az előző öt mérkőzésen, legyőzzük a Lechiát. Mindazonáltal tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű dolgunk, erős csapattal találkozunk.”

A Ferencváros korábbi játékosa nagyszerű formában futballozik, alapemberré nőtte ki magát, ráadásul a legutóbbi hét bajnokiján négy gólt szerzett.

„Egyre jobb leszek. Az első két hónap nehéz volt számomra, nem játszottam, és ez problémát jelentett nekem, utána viszont lépésről lépésre helyet követeltem magamnak a csapatban. Boldog vagyok, hogy gólokat szerzek és folyamatosan nyer a csapat. Bernd Storck szövetségi kapitány meghívott a válogatottba az Oroszország és az Andorra elleni meccsekre, most azonban a vasárnapi, Lechia elleni összecsapás a legfontosabb” – zárta szavait a magyar középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik