Légiósok: Mervó már elárulta a lengyeleknek, mi lesz a sorsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.21. 21:38
Lengyel sajtóértesülések szerint Mervó Bence hamarosan aláír a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Slask Wroclawhoz. Csütörtök este aztán megváltozott a helyzet…

A 21 esztendős magyar csatár a svájci Sion kötelékébe tartozik, de a tavaszi szezont kölcsönben a Slask Wroclawnál töltötte, s mivel meggyőző teljesítményt nyújtott, a lengyel klub szeretné végleg megszerezni. A Sion és a Slask azonban még mindig nem tudott megegyezni Mervó vételárában, ezért a korosztályos válogatott támadó jövője továbbra is bizonytalan.

Ezen a héten viszont áttörés történhet az ügyben! A Gazeta Wroclawska munkatársa szerdán az egyik wroclawi bevásárlóközpontban találkozott Mervóval, akitől megtudta, hogy kedd óta ismét Lengyelországban tartózkodik, és csütörtökön aláír a Slaskhoz.

Erre egyelőre nem került sor, legalábbis a lengyel klub a hivatalos honlapján még nem jelentette be a magyar futballista szerződtetését.

A Slasknak azért is nagy szüksége lenne Mervóra, mert Mariusz Rumak vezetőedző nem bízik csatárában, Kamil Bilinskiben, aki a Lech Poznan elleni bajnoki mérkőzésen (0–0) az egész meccsen a kispadon ült, miközben a csapat befejező támadó nélkül állt fel.

FRISSÍTÉS!

Csütörtök este ellentétes információk láttak napvilágot a lengyel sajtóban! A magyar támadót ebben az átigazolási ügyben képviselő Adam Szmajdzinski a Twitteren arról számolt be, 99.9 százalék az esélye annak, hogy Mervó nem lesz a Slask játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik