Légiósok: mély vízbe dobják Langot? A PSG-re készülnek

Vágólapra másolva!
2016.09.19. 23:30
A Videotontól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Dijonhoz szerződő Lang Ádám a Nemzeti Sportnak elmondta, családias klubba került és várja a lehetőséget. Nos, edzője nyilatkozatából arra lehet következtetni, ez akár már kedden, a címvédő Paris Saint-Germain elleni bajnokin eljöhet. Ami biztos, hogy a magyar válogatott középhátvéd ismét bekerült a meccskeretbe.

Olivier Dall'Oglio, az újonc csapat edzőjének a francetv.fr tette fel a kérdést, hogy a magyar játékos szerephez juthat-e a PSG elleni idegenbeli, keddi meccsen.Olivier Dall'Oglio, az újonc csapat edzőjének a francetv.fr tette fel a kérdést, hogy a magyar játékos szerephez juthat-e a PSG elleni idegenbeli, keddi meccsen.

„Vegyes csapatot küldünk pályára, pihentetni fogunk pár embert – válaszolta a szakember. – Tehát lesz néhány változás. Kemény lesz a meccs, de alkalmazkodnunk kell. Ádám egyre jobban beilleszkedik, talán pályára léphet. Jó teszt lenne számára egy jó ellenfél ellen, de nagyon magas szintről, az Európa-bajnokságról is van tapasztalata.”

A Dijon öt forduló után 1–1–3-as mérleggel a 16. helyen áll a húszcsapatos francia élvonal tabelláján, a PSG 3–1–1-gyel a harmadik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik