Légiósok: Megyeri hosszabbításáról tárgyal az Olympiakosz

Vágólapra másolva!
2014.05.12. 15:40
Az Olympiakosz Pireusz vezetői szeretnék már most meghosszabbítani a magyar kapus, Megyeri Balázs jövő nyáron lejáró szerződését. A játékost képviselő menedzser, Hrutka János ma este utazik Athénba.

A Nemzeti Sport Online görögországi forrásai szerint a klub a héten tárgyalni fog Megyeri Balázzsal jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról. Információnkat a kapust képviselő menedzser, Hrutka János is megerősítette.

„A görög klub valóban hosszabbítani szeretne, ma este utazom Görögországba, hogy tárgyaljunk. Januárban egyszer már beszélgettünk a jövőről, már akkor jelezték a vezetők, hogy elégedettek Megyeri Balázzsal, és annak ellenére, hogy ebben a szezonban kevesebb lehetőséget kapott, hosszú távon számolnának vele” – erősítette meg az információinkat a játékosügynök.

A 24 éves Megyeri ebben a szezonban a Görög Kupában nyolcszor, a bajnokságban csak kétszer, míg a Bajnokok Ligájában egyszer sem kapott lehetőséget a spanyol Roberto Jiménez mögött. Ráadásul riválisát kölcsönszerződése után végleg megszerezték, így a következő szezonra is marad a klubnál.

„Nagy dilemma ez Balázs számára, hiszen a fejlődése érdekében minél többet védenie kellene. Ám ezen a szinten, akárhova is menne, mindegyik csapatnál van még egy jó képességű kapus, így máshol sincs garancia rá, hogy rögtön kezdő lesz. Az Olympiakosznál már negyedik alkalommal nyert bajnokságot, kiváló a kapcsolata a kapusedzővel, aki a következő szezonra is marad, ráadásul hosszú távon még arra is lehet esélye, hogy klubikonná nője ki magát. Hasonlóan, mint például Dárdai Pál a Herthánál, akinek szintén voltak olyan időszakai, amikor kevesebbet játszott. Persze nem egyszerű türelemmel lennie, amikor játszani akar, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a kapusok között ő még mindig fiatalnak számít. Meghallgatjuk a klub ajánlatát, és mérlegelni fogjuk a lehetőségeket” – tette hozzá az NSO kérdésére Hrutka.

A menedzser azt még nem tudta megmondani, hogy az Olympiakosz mennyi időre szóló hosszabbításban gondolkodik, de a korábbi tapasztalatok alapján hároméves ajánlat várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik