Légiósok: „Megkaptam az esélyt a bizonyításra, eddig jól megy”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 08:42
A 40-szeres magyar válogatott Vadócz Krisztián januárban a szezon végéig szóló szerződést írt alá az ausztrál élvonalbeli bajnokságban szereplő Perth Glory labdarúgócsapatával. A 30 esztendős középpályás sikeresen beilleszkedett a Sándor Györgyöt is soraiban tudó csapatba, és egyelőre az elért eredményekre sem lehet panasz. Vadócz a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában beszélt eddigi tapasztalatairól.



„Nagyon jól érzem magam, élvezem az itt eltöltött időt. Különösen akkor, amikor győztes csapat tagja vagyok. Bízom benne, hogy ugyanazon az úton haladunk tovább, amelyen elindultunk” – mondta Vadócz.

A Perth Glory kiváló formának örvend, hiszen a legutóbbi kilenc mérkőzéséből nyolcat megnyert, és karnyújtásnyira került attól, hogy biztossá tegye a helyét a rájátszásban. Sőt, még arra is van esélye, hogy az első két pozíció valamelyikén végezzen, ami azt jelentené, hogy nem kellene pályára lépnie a playoff első körében. Az alapszakaszból még három forduló van hátra.

„Eddig elégedett vagyok az itteni pályafutásommal, könnyen ment a beilleszkedés. A kezdetektől fogva értékes játékosnak érzem magam. A Perth Glorytól megkaptam az esélyt, hogy megmutassam a képességeimet Ausztráliában. Az elmúlt hetekben jól ment a játék, de ha mindig a győztes csapatban futballozol, könnyebben elismernek” – vélekedett Vadócz, aki légióskodott már Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában és Svájcban is.

A 30 esztendős középpályásnak Sándor György személyében magyar csapattársa is van, akivel természetesen jól kijönnek.

„Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Magyarul beszélünk a pályán, így könnyebben megértjük a másikat. Örülünk annak, hogy jelenleg jól szerepel a csapat, de egyelőre egy folyamat közepén járunk, a célunkat még nem értük el” – zárta mondandóját a 40-szeres válogatott játékos.

A Perth Glory magyar idő szerint szombat reggel játssza a következő mérkőzését, amikor a tízcsapatos bajnokság nyolcadik helyén álló Newcastle Jetshez látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik