Légiósok: még él Kocsis szerződése, de valami lesz...

Vágólapra másolva!
2019.01.06. 09:22
Furcsa helyzet. Klubja, a cseh élvonal utolsó előtti, 15. helyén álló MFK Karviná két nappal ezelőtt jelentette be, hogy szerződést bontott Kocsis Gergővel, de legfrissebb információnk szerint a 24 éves védő hivatalosan továbbra is a klub játékosa.

Ennek ellenére biztosra vehető, hogy a télen távozik, és legkésőbb néhány napon belül közös megegyezéssel valóban felbontják a szerződését – ez egy ideje már a levegőben lógott.

A korábban a 2016-os Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő keretében is szereplő játékos tavaly nyáron a DAC-tól igazolt Csehországba, és bár az első mérkőzést végigjátszotta, a második találkozón az első félidő után lecserélték, és azóta, vagyis augusztus közepe óta csupán egy Cseh Kupa-mérkőzésen játszott csereként bő 15 percet (még október 31-én).

Márpedig ennél nyilvánvalóan több játéklehetőségre vágyik a Stuttgartnál és az Augsburgnál nevelkedő, a Videotonban, a Puskás Akadémiában és a Diósgyőrben is szereplő futballista. Egyelőre nem tudni, itthon vagy külföldön folytatja-e pályafutását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik