Légiósok: Marozsánnal nem bírt a korábbi fradista csapata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 16:34
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Frankfurt idegenben 7–1-es győzelmet aratott a Hoffenheim ellen, míg a címvédő Wolfsburg esélyeshez méltóan négyet vágott az Essennek.

A magyar származású, de német válogatott Marozsán Dzsenifer góllal járult hozzá a Frankfurt kiütéses sikeréhez, továbbá az első félidőben volt még két beadása, amiből szintén beköszöntek a vendégek. Ha ez még nem lenne elég, Marozsán a frankfurtiak hatodik találatát eredményező támadásban is szerepet vállalt. A hazaiaknál az exfradista Zeller Dóra a szünetben, 1–5-ös állásnál lépett pályára, de nem tudott segíteni csapatán.Marozsán Dzsenifer góllal járult hozzá a Frankfurt kiütéses sikeréhez, továbbá az első félidőben volt még két beadása, amiből szintén beköszöntek a vendégek. Ha ez még nem lenne elég, Marozsán a frankfurtiak hatodik találatát eredményező támadásban is szerepet vállalt. A hazaiaknál az exfradista Zeller Dóra a szünetben, 1–5-ös állásnál lépett pályára, de nem tudott segíteni csapatán.

A sérülését követően a Bajnokok Ligájában két gólpasszal visszatérő Jakabfi Zsanett együttese, a Wolfsburg úgy verte meg 4–0-ra az Essent, hogy már a negyedik percben két góllal vezetett. A magyar válogatott játékost ezúttal nem cserélte be edzője.

A bajnokságot továbbra is a 26 pontos Bayern vezeti, amely csak jobb gólkülönbségével előzi meg a Wolfsburgot, a Frankfurt 25 ponttal harmadik. (Utóbbi két együttes a következő fordulóban egymással csap össze.) A négy meccs után vereséget szenvedő Hoffenheim tizennégy ponttal a hatodik helyet foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik