Légiósok: Magára volt hagyatva, de leküzdött minden nehézséget – Nyilasi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.21. 11:07
Nyilasi Tibor, a Ferencváros legendája Sallai Rolandot, az APOEL magyar válogatott támadóját dicsérte.

„Egészen kicsi gyerekkora óta ismerem Sallai Rolandot, mivel dolgoztam a Bozsik-programban. Már akkor láttam benne a tehetség szikráját, amikor a focinadrágja még a bokájáig ért – idézi Nyilasi Tibort a borsonline.hu. Magasra tette a mércét, amikor elment szerencsét próbálni az olasz futballba. Magára volt hagyatva, de leküzdött minden nehézséget, és a Palermo megbecsült tagjává vált az akaratereje miatt.”„Egészen kicsi gyerekkora óta ismerem Sallai Rolandot, mivel dolgoztam a Bozsik-programban. Már akkor láttam benne a tehetség szikráját, amikor a focinadrágja még a bokájáig ért – idézi Nyilasi Tibort a borsonline.hu. Magasra tette a mércét, amikor elment szerencsét próbálni az olasz futballba. Magára volt hagyatva, de leküzdött minden nehézséget, és a Palermo megbecsült tagjává vált az akaratereje miatt.”

„Konok tervszerűséget látok benne, technikai képzettsége kiváló, nem véletlen, hogy ciprusi csapatával, az APOEL-lel a Bajnokok Ligájában is rendre pályára lép, járt már a Santiago Bernabéuban, játszott a Real Madrid ellen.”

Nyilasi Tibor a királyi gárda kapcsán elmondta, mit vár a kedd esti APOEL–Real Madrid BL-találkozótól.

„A ciprusiak kétszer is egy-egyet játszottak a Dortmunddal, ezért nem kizárt Sallaiék sikere, elvégre egy kis csapat is művelhet csodát.”

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ

H-CSOPORT
20.45:
APOEL–Real Madrid (Tv: M4 Sport)
20.45: Borussia Dortmund–Tottenham Hotspur (Tv: Sport2)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Tottenham Hotspur
4 3 1 10–3 +7 10
2. Real Madrid 4 2 1 1 8–5 +3 7
3. Borussia Dortmund 4 2 2 4–8 –4 2
4. APOEL 4 2 2 2–8 –6 2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik