nemzetisport.hu 2019.05.29 13:57 Frissítve: 2019.05.29 14:54

Légiósok: Magamba néztem; hibát igazán nem találtam – Lang Ádám

Bár a kolozsvári CFR bajnok lett Romániában, Dan Petrescu vezetőedző alig számított Lang Ádámra. A magyar játékos szerint a sok edzőváltás nem tett jót romániai karrierjének, pedig a saját teljesítményével elégedett – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

 

„Akik kivették a részüket a bajnoki címből és sokat játszottak a meccseken, azok nyilván jobban tudtak örülni, én személy szerint annyira nem” – mondta a CFR Cluj hátvédje, Lang Ádám a DIGI Sport reggeli műsorában. A magyar válogatott Azerbajdzsán és Wales elleni keretéből ezúttal kimaradó labdarúgó arról is beszélt, hogy nem volt kérdés a CFR román bajnoki címe.

Saját helyzetével kapcsolatban nem volt optimista: „a magamba vetett hitem nem változott, még mindig tudom, hogy jó játékos vagyok. Most azonban van megint egy új edző, aki irányít, az ő kezében vannak a dolgok és ő azt gondolja, hogy én akkor most nem. Mindig tudom, meg látom a meccsek alapján, hogy bőven beleillenék a csapatba, igazán hibát nem találtam magamban.”

A mostani trénerével kapcsolatban kifakadását úgy folytatta: „nem feltétlenül teljesítményre megy a csapatba kerülés, teljesen mindegy, hogy mit csináltam, óriási hátránnyal indultam ennél az edzőnél.”

Lang Ádám arról is beszélt a Reggeli Startban, hogy bár korábban dühös volt, ez az érzés már elillant, és a mostani helyzeten nem idegeskedik, inkább elfogadja, más dolgokra koncentrál.

A jövőjével kapcsolatban úgy fogalmazott: még két évig él a szerződése, azonban nem hiszi, hogy edzőjének a véleménye változni fog róla. Mindenesetre, mivel a CFR a munkahelye, a felkészülésre természetesen visszamegy; a váltás gondolata ugyan ott van a fejében, de ezzel most nem számol, hiszen nincs ajánlata.

Lang Ádám a mellőzöttségéről:

2019.06.16 23:27:32

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Nála nincs klisé, üres szó, semmitmondó interjú.

2019.06.16 08:07:52

Légiósok PIETSCH TIBOR

„A dolgok jelenlegi állása szerint a télen elköszönök a Chicagótól.”

2019.06.15 23:58:45

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A zentai születésű labdarúgó nem tart a jövőtől.