Légiósok: Lovrencsics győzött meg Lengyelországról - Guzmics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 13:52
Guzmics Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladástól távozó védő elismerte, Lovrencsics Gergőnek is köze volt hozzá, hogy várhatóan Lengyelországban folytatja pályafutását.

Ahogy kedden beszámoltunk róla, a Wisla Kraków megállapodott Guzmiccsal, várhatóan szerdán jelentik be hivatalosan a játékos szerződtetését. A válogatott labdarúgóval az exstraklasa.net készített interjút.a Wisla Kraków megállapodott Guzmiccsal, várhatóan szerdán jelentik be hivatalosan a játékos szerződtetését. A válogatott labdarúgóval az exstraklasa.net készített interjút.

„Fél évvel ezelőtt is volt ajánlatom Lengyelországból, már akkor beszéltem Lovrencsics Gergővel, aki meggyőzött arról, hogy érdemes ide igazolnom – mondta Guzmics. – A körülmények kiválóak és az emberek is nagyon kedvesek itt. Az elmúlt hónapokban klubot kerestem magamnak, volt ajánlatom Ausztriából, edzettem a Blackburn Roversnél is, szívesen folytattam volna Angliában, de a tulajdonos végül máshogy döntött. ”

„Lengyelország kiváló hely számomra, szerettem volna egy új fejezetet kezdeni a karrieremben, itt minden adott ehhez. A Wisla keretét nagyszerű játékosok alkotják, tetszik a csapat játékstílusa, remélem, hamar alkalmazkodni tudok hozzá. Itt sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a taktikára, mint Magyarországon. Egészen mások a körülmények, a stadion és az edzőkomplexum is elképesztő, a mérkőzésekre pedig jóval több szurkoló jár ki, mint odahaza.”

Lengyelországban sokak legfrissebb élménye a magyarokról a hollandok ellen elszenvedett 8–1-es vereség, Guzmics elismerte, hogy azon a mérkőzésen gyengén futballozott a válogatott, Hollandia pedig nagyon jó napot fogott ki. A hátvéd elmondta továbbá azt is, miután aláírja szerződését, néhány héten belül készen áll a játékra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik