Légiósok: Kötelesék kezéből kicsúszott a győzelem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 22:19
Köteles László csapata, a Genk sokáig vezetett, de végül be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel az Oostende otthonában a belga labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati játéknapján.

A csereként beálló Bjorn Ruytinx a 87. percben jól helyezett lövéssel talált be Köteles Lászlónak, pontot mentve csapatának, amely az előző három bajnokiját megnyerte. Kötelesék a rossz rajt után ötös veretlenségi szériában vannak – a pontok azonban a sok döntetlen (4) miatt lassan gyűlnek.Köteles Lászlónak, pontot mentve csapatának, amely az előző három bajnokiját megnyerte. Kötelesék a rossz rajt után ötös veretlenségi szériában vannak – a pontok azonban a sok döntetlen (4) miatt lassan gyűlnek.

Norvégiában kikapott a címvédő Strömsgodset: a drammeniek csereként, a 69. percben vetették be Kovács Pétert az Aalesund elleni idegenbeli, 2–0-s vereséggel végződő mérkőzésen.

Vereséggel zárta a hétvégét Vanczák Vilmos csapata, a svájci Sion is, amely a Thuntól kapott ki 2–1-re; a magyar válogatott védő végigjátszotta a meccset.

Romániában a Dinamo Bucuresti három döntetlen után győzött, a brassóiak ellen 2–1-re megnyert meccsre a fővárosiak nem nevezték nyáron igazolt magyar kapusukat, Kovács Zoltánt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik