Légiósok: Köszönöm Zamparininek, hogy kiáll mellettem – Balogh

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.22. 10:17
Balogh Norbert, az olasz másodosztályban szereplő Palermo magyar válogatott támadója reméli, hamarosan megszerzi első gólját a gárdában.

Balogh Norbert szerdán ünnepelte 22. születésnapját, ennek apropóján a kétszeres magyar válogatott támadó elmondta, minden erejével azon lesz, hogy meghálálja Maurizio Zamparini tulajdonos és Bruno Tedino vezetőedző bizalmát.Balogh Norbert szerdán ünnepelte 22. születésnapját, ennek apropóján a kétszeres magyar válogatott támadó elmondta, minden erejével azon lesz, hogy meghálálja Maurizio Zamparini tulajdonos és Bruno Tedino vezetőedző bizalmát.

„Boldog vagyok, remélem lesz lehetőségem játszani és megszerzem az első gólomat a csapatnál. Az elmúlt hónapban rengeteg segítséget kaptam – a családom, a barátnőm, a Palermo stábja, a társaim is mellettem álltak. Szeretném megköszönni Maurizio Zamparininek, hogy kiáll mellettem, és Tedino vezetőedzőnek a bizalmat, amit megpróbálok a pályán nyújtott teljesítményemmel meghálálni neki.”

A sokáig sérüléssel bajlódó Balogh a Perugia elleni bajnokin lépett először pályára ebben a szezonban, hat percet kapott.

Így köszöntötte fel a Palermo Balogh Norbertet:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik