Légiósok: Korhuték az egyik legnagyobb győzelmüket aratták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.15. 21:57
Korhut Mihály csapata, a címvédő Hapoel Beer-Seva hazai pályán 5–0-ra megverte a Maccabi Petah-Tikvát az izraeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati mérkőzésén.

Korhut Mihály végigjátszotta a mérkőzést, amely a csapat idénybeli legfölényesebb győzelmét hozta, pedig az ellenfél nem gyenge csapat – az eddigi második helyezett volt.Korhut Mihály végigjátszotta a mérkőzést, amely a csapat idénybeli legfölényesebb győzelmét hozta, pedig az ellenfél nem gyenge csapat – az eddigi második helyezett volt.

A klub honlapja tovább megy: a Hapoel történetének egyik legszebb, legnagyobb győzelmeként ünnepli a szombatit, amelyet több mint 15 000 néző látott a helyszínen.

A korábbról elhalasztott mérkőzés bepótlása után már nem a legyőzött ellenfél, hanem Korhuték állnak a második helyen 13 ponttal; hat forduló után a Maccabi Tel-Aviv vezet 16-tal.

A szombati meccsen a nigériai Anthony Nwakaeme és a portugál Miguel Vítor két-két gólt szerzett, az ötödikkel Mihael Ohana jelentkezett; az állás már a 36. percben 4–0 volt.

IZRAEL, 6. FORDULÓ
Korábbról elhalasztott mérkőzés

Hapoel Beer-Seva–Maccabi Petah-Tikva 5–0
Az élcsoport:
1. Maccabi Tel-Aviv 16 pont, 2. Hapoel Beer-Seva 13, 3. Maccabi Petah-Tikva 11

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik