Légiósok: „Kleinheisler görcsös, túlzottan akar, játéka hullámzik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.03. 20:49
Ha Kleinheisler László (Darmstadt) nem tudja felülmúlni őszi játékát, elképzelhető, hogy anyaegyesülete, a Werder Bremen újra kölcsönadja, esetleg el is adja a nyáron – erre jut a 90min.com német nyelvű oldalának egyik bloggere.

A szurkolói írásokra építő honlap szerzője a Werder Bremen kikölcsönzött játékosainak őszi teljesítményét összegzi, és Kleinheisler László esetében úgy fogalmaz: bár sokan nem értették, miért adták kölcsön a brémaiak az Eb-n mutatott jó játéka ellenére, honfitársunk Darmstadtban nyújtott teljesítménye igazolja a szakvezetőség nyári lépését.

„Bár tizenkét meccsen is játszott, csak egyszer sikerült a kapuba találnia. A túlzott akarás sokszor görcsössé teszi a játékát, a középpályás teljesítménye hullámzik” – olvasható a cikkben, melynek szerzője feltételezi: Frank Baumann, a Werder sportigazgatója valószínűleg éppen a kiegyensúlyozottságot hiányolja a fiatal futballista játékából.

„Torsten Frings személyében nemrégiben olyan edző került Darmstadtba, aki ismeri a magyart Brémából. Ha Frings keze alatt sem táltosodik meg, akár az is előfordulhat, hogy a Werder nyártól megint kikölcsönzi, esetleg el is adja” – zárul a cikk Kleinheislerre vonatkozó része.

A Darmstadt a 18 csapatos mezőny sereghajtójaként, a Werder a 15. helyen várja a Bundesliga január 20-i „tavaszi” rajtját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik