Légiósok: Készen állok a szintlépésre - Tamás Krisztián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 07:53
Megérkezett új klubjához, az olasz másodosztályban szereplő Vareséhez Tamás Krisztián, akit a Milan a szezonra kölcsönadott. A Varese honlapjának elmondta, örömmel áll az új kaland elé.

„Köszönöm a lehetőséget, hogy itt játszhatok, és emberként, valamint labdarúgóként is fejlődhetek – idézte Tamás Krisztiánt a klub honlapja. –Tizenhat évesen kerültem Milánóba, az első időszak nehéz volt, mert új közegbe kerültem, egyedül voltam, de két év alatt megszoktam, megszerettem az olasz életstílust. A legutóbbi szezonom szenzációs volt, ötven meccset játszottam a Milan ifjúsági csapatában és a korosztályos válogatottban. Mostantól más szintre kerülök, a Varese felnőttcsapatában játszani nagyobb kihívás lesz, nem mintha le akarnám fitymálni az ifjúsági csapatokat. Készen állok arra, hogy száz százalékot nyújtsak.”

Az U19-es Európa-bajnokságról is kérdezték Tamást.

„Az első két meccset elvesztettük, de utána Izraelt legyőztük kettő egyre, és kijutottunk az U20-as világbajnokságra, így teljesítettük legfőbb célunkat. Boldog vagyok, elégedett, mindig jó érzés a nemzeti csapatban játszani – mondta a balhátvéd, akitől megkérdezték, ki a példaképe. – Ha ki kell emelni valakit, Cristiano Ronaldót mondanám, gyerekkorom óta lelkesen figyelem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik