Légiósok: Kádárnak és a Lechnek is hiányzik Lovrencsics

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 16:04
Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan védője elmondta, nagyon hiányzik a csapatból a sérülés miatt a szezon hátralévő részét kihagyó Lovrencsics Gergő.

Kádár Tamás végigjátszotta a Jagiellonia elleni rangadót, amelyen sárga lapot kapott, csapata pedig 3–1-es vereséget szenvedett. A magyar válogatott védő elmondta, véleménye szerint miért kapott ki a Lech Poznan.

„Az első félidőben remekül futballoztunk, több helyzetünk is volt, de sajnos nem találtunk a kapuba – mondta Kádár a gloswielkopolski.pl-nek. – A második játékrészben sikerült gólt szereznünk, ám ezután azt hittük, megvan a győzelem.”

„Örülök, hogy végre kilencven percet a pályán tölthettem, de nem ez a fontos, hanem a három pont lett volna az. Nagyon hiányoznak nekünk Lovrencsics Gergő góljai és asszisztjai. Ettől függetlenül meg kellett volna oldanunk ezt a helyzetet.”

A Lech Poznan öt fordulóval a bajnokság vége előtt csak egy-egy ponttal áll a most a csapatot legyőző Jagiellonia és a Legia Warszawa előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik