Légiósok: Kádár Tamás a forduló válogatottjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.14. 11:36
Kádár Tamás (Dinamo Kijev) bekerült az ukrán labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának válogatottjába a Futbol 24 ukrán szakportálon.

A honlap indoklása szerint Kádár Tamás, noha a sérülése miatti hosszú kényszerszünetet követően csupán másodszor lépett pályára, végig higgadtan futballozott, oszlopa volt a védelemnek, társai hibáit is korrigálni volt képes, sőt a legveszélyesebb kijevi támadások indításából is kivette részét. Kádár Tamás, noha a sérülése miatti hosszú kényszerszünetet követően csupán másodszor lépett pályára, végig higgadtan futballozott, oszlopa volt a védelemnek, társai hibáit is korrigálni volt képes, sőt a legveszélyesebb kijevi támadások indításából is kivette részét.

Kádárék a negyedik helyezett Zorja otthonában 1–0-ra nyertek vasárnap, ám a Sahtar is győzött, így biztossá vált, hogy utóbbié a bajnoki arany, a Dinamóé pedig a második hely.

A hét végén Dinamo–Sahtar rangadót rendeznek; a két csapat nemrégiben a kupadöntőben is összecsapott, a 2–0-s kijevi vereséggel végződő meccs után a magyar védőt kritizálta egy másik helyi sajtótermék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik