Légiósok: „Kádár szintjén nem szoktak ilyen hibákat elkövetni”

Vágólapra másolva!
2016.09.24. 10:52
Egyáltalán nem biztos, hogy vasárnap visszatér a Lech Poznan kezdőcsapatába Kádár Tamás, a csapat magyar válogatott balhátvédje, aki edzői döntés értelmében kihagyta a Ruch Chorzów elleni szerdai Lengyel Kupa-mérkőzést. A Lechet irányító Nenad Bjelica szerint Kádár nehéz időszakon ment keresztül, ami kihatással volt a teljesítményére.



A Lech a legutóbbi bajnoki fordulóban 2–1-re kikapott a Lechia Gdansk vendégeként, és az első hazai gólt Kádár számlájára írták, aki a tudósítások szerint a folytatásban is sok hibával játszott.

„Viharos nyár áll mögötte. Több ajánlat is érkezett érte, de a klubváltás meghiúsult. Nehéz az ilyen helyzetet elfogadnia az érintett játékosnak” – mondta Bjelica.

A magyar válogatott futballista ebben a szezonban eddig hét tétmérkőzésen szerepelt, de nem mindig nyújtott olyan teljesítményt, amit a szakmai stáb elvárna tőle.

„Amikor játszott, kiváló hozzáállással lépett pályára, de az ő szintjén nem szoktak ekkora hibákat elkövetni, ezért a Ruch Chorzów elleni meccsen pihenőt adtam neki. Beszéltem vele, kijelentette, hogy szeretne mindent megtenni a csapatért, és hogy vegyem számításba a kezdőcsapat összeállításakor a következő mérkőzésen” – tette hozzá a horvát szakember.

A lengyel bajnokságban jelenleg nyolcadik helyen álló Lech Poznan vasárnap 18 órától csap össze az újonc Arka Gdyniával az Ekstraklasa 10. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik