Légiósok: Kádár szerint nem normális, hogy ennyit fizettek érte

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 08:31
null
Kádár Tamás bízik benne, hogy alapember lesz a Lechben (Fotó: ekstraklasa.net)
Kádár Tamásnak, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznan védőjének furcsa érzés volt a kispadról nézni csapata bajnokiját, de véleménye szerint hamarosan több lehetőséget kap, mivel Lengyelországban nem mindennapos, hogy egy védőért ennyit (sajtóhírek szerint 400 000–450 000 eurót) fizetnek ki.

A magyar középhátvéd tagja volt a Lech Poznan Pogon Szczecinnel idegenben 1–1-es döntetlent játszó keretének, ám Lovrencsics Gergővel és a debütáló Holman Dáviddal ellentétben (akik csereként álltak be) nem lépett pályára.

„Szokatlan volt két és fél év után a padon ülni, de új vagyok, meg kell értenem, hogy meg kell harcolnom azért, hogy a kezdőcsapatban kapjak helyet – mondta Kádár Tamás a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. – Hat belső védő van a keretben, ebből ketten idősebbek és épek, nagy a harc a csapatba kerülésért.”

„Új játékosként a maximumot kell nyújtanom, de nem félek, hamarosan száz százalékon leszek, és akkor minden bizonnyal több lehetőséget kapok. Biztos, hogy nem a kispadra igazoltak, nem normális itt az, hogy egy védőért ennyi pénzt fizessenek ki. Jó lenne már a hétvégén kezdeni, igyekszem százhúsz százalékot nyújtani az edzéseken, hogy bekerüljek a csapatba.”

Kádár véleménye szerint a Lech Poznan a magyar bajnokságban a bajnoki címért küzdene, de néha furcsának találja, hogy ennyire erőfutballt játszik csapata. A légiós számára azért is fontos lenne, hogy minél többet játsszon, mert ha nem kap lehetőséget, nem számíthat válogatott meghívóra, pedig számára nagyon fontos a válogatott mez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik