Légiósok: Ilyen hosszú pihenőm még sosem volt – Stieber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.24. 10:46
A D. C. United magyar válogatott futballistája, Stieber Zoltán a Borsnak elmondta, még sosem volt ilyen hosszú pihenője a pályafutása során, és hozzátette, a következő idényben nagy teljesítményjavulást vár magától.

„Bízom benne, hogy előrelépés lesz a pályafutásomban az amerikai kaland – mondta Stieber Zoltán a Borsnak.Kilenc évet voltam Németországban, úgy gondoltam, a környezetváltozás jót fog tenni nekem, ami beigazolódott. Hamar beilleszkedtem, pozitívak az első benyomások, ez is azt igazolja, néha ki kell mozdulni a komfortzónánkból. Már nagyon szükségem volt erre.”

A futballista a barátnőjével költözött ki Amerikába, ahol a legnehezebben az időeltolódással boldogult. A szélső január közepéig szabadságát tölti – a családjával, itthon.

„Ilyen hosszú pihenőm még sosem volt a pályafutásom során. A szabadság alatt természetesen az edzésekkel sem szabad leállnom. A következő szezonban robbantanom kell, a klub és én is erre számítok.”„Bízom benne, hogy előrelépés lesz a pályafutásomban az amerikai kaland – mondta Stieber Zoltán a Borsnak.Kilenc évet voltam Németországban, úgy gondoltam, a környezetváltozás jót fog tenni nekem, ami beigazolódott. Hamar beilleszkedtem, pozitívak az első benyomások, ez is azt igazolja, néha ki kell mozdulni a komfortzónánkból. Már nagyon szükségem volt erre.”

A futballista a barátnőjével költözött ki Amerikába, ahol a legnehezebben az időeltolódással boldogult. A szélső január közepéig szabadságát tölti – a családjával, itthon.

„Ilyen hosszú pihenőm még sosem volt a pályafutásom során. A szabadság alatt természetesen az edzésekkel sem szabad leállnom. A következő szezonban robbantanom kell, a klub és én is erre számítok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik