Légiósok: Holman Dávid egyre jobb formában érzi magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 14:28
Holman Dávid szerint a szlovák bajnokság rendkívül kiegyensúlyozott lett, s hiába vezetnek jelenleg hat ponttal, egyáltalán nem nyugodhatnak meg: a Michalovce elleni hétvégi bajnokin is maximális koncentrációra lesz szükség.

A Slovan légiósát szeptemberben kisebb sérülések hátráltatták, ezért csak egy mérkőzésen lépett pályára abban a hónapban. Októberben viszont újfent játékba lendült, a pozsonyiak mindhárom bajnokiján játszott és egy gólpasszt is kiosztott.

„Nem volt egyszerű időszak, de nagyon élvezem, hogy újra edzhetek és játszhatok” – mondta a klub honlapjának a 25 esztendős Holman Dávid.

„Hat ponttal vezetünk, de ettől nem nyugodhatunk meg. Ha el akarjuk érni a céljainkat, minden mérkőzést meg kell nyernünk. A csapat hangulata nagyszerű, alig várjuk a szombati bajnokit” – tette hozzá Holman, aki szerint a bajnokság tizedik helyén álló nagymihályi csapat ellen is kemény mérkőzés vár rájuk.

„A szlovák bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, bárki meglephet bárkit, de győzelemre fogunk játszani” – jelentette ki a futballista, akinek nemcsak a pályán, hanem a magánéletében is sikeres az utóbbi időszakban, ugyanis a napokban kérte meg barátnője kezét.

Holman az idei szezonban kilenc bajnokin egy gólnál és három gólpassznál jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik