nemzetisport.hu 2016.08.06 19:26 Frissítve: 2016.08.06 19:30

Légiósok: „Hívjatok őrültnek, Nikolicsot topjátékosnak tartom”

Nem fukarkodott a dicsérő szavakkal Nikolics Nemanját illetően Thomas Erie, aki az sbnation.com sportoldalon véleményezte azt a négy futballistát, akit a napokban hírbe hoztak az angol másodosztályú Fulhammel. Utóbbi egyesület érdeklődéséről korábban az NSO is beszámolt.

Nikolics Nemanja gólerősen kezdte az idényt (Fotó: przegladsportowy.pl)

 

„Ő az az ember, aki hozzásegítene minket a feljutáshoz. Hívjatok őrültnek, de amit én láttam tőle, az alapján topjátékosnak tartom. Nem túl gyors, de pokoli lövése van. Igazi orvvadász, a helyzeteit jó százalékkal és hidegvérrel értékesíti. Nikolics Nemanja a tökéletes helyettese lenne Ross McCormacknak. Minden részlet a helyén van a Fulhamnél, csupán egy vérbeli csatárra van szükség, számomra Nikolics a megfelelő megoldás.”

„Szlavisa Jokanovics menedzser nyolcmillió euróért megkapná, de úgy gondolom, hogy a Legia a hatmilliós ajánlatot is elfogadná. Nikolics szerződtetésével fölöslegessé válna Matej Vydra leigazolása, amely lehetővé tenné a Fulham számára, hogy inkább Filip Helander megszerzésére, illetve más erősítésekre koncentráljon. Persze, örömmel fogadnám, ha Nikolicsot és Vydrát is szerződtetné a Fulham, de ha választani kellene, én előbbit preferálom.”

2019.12.09 15:43:46

Légiósok PÓR KÁROLY

Mohol, Ada, Tóthfalu, Tarpa, Felcsút, Königsdorf, Köln, Almelo – út a holland élvonalba.

2019.12.08 22:27:08

Légiósok L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.