Légiósok: három meccsen öt gól - Németh K. megállíthatatlan

Vágólapra másolva!
2015.02.22. 07:01
null
Németh Krisztián harmadik felkészülési meccsén az ötödik gólját szerezte (Fotó: sportingkc.com)
Második mérkőzését megnyerte a Desert Diamond Cup elnevezésű felkészülési tornán a Sporting Kansas City labdarúgócsapata, amely Németh Krisztián góljának is köszönhetően 3–2-re legyőzte a Seattle Sounderst. A magyar válogatott csatár kezdőként 60 perc játéklehetőséghez jutott.

Mint beszámoltunk róla, Németh első meccse kiválóan sikerült csapatánál, a magyar támadó mesterhármassal és egy gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting KC 4–2-re legyőzze az FC Tucsont, majd a második találkozóján büntetőből talált be.

A 26 esztendős csatár harmadik mérkőzésén sem tétlenkedett, ismét gólt szerzett. A Seattle Sounders elleni találkozón a 39. percben 1–0-s vezetésnél Bernardo Anor mintaszerű lekészítését követően helyezett ballal, 12 méterről a kapu bal oldalába.

NÉMETH KRISZTIÁN GÓLJA 1:06:05-NÉL

A Sporting Kansas City meccstudósítása megjegyzi, az előszezonban eddig 160 percet a pályán töltő Németh már öt gólnál jár. A magyar támadót a 60. percben cserélte le Peter Vermes vezetőedző, aki az utolsó fél órára teljesen felforgatta csapatát.

A Sporting KC legközelebb – magyar idő szerint – csütörtök hajnalban lép pályára, amikor a tornán az első két meccsét megnyerő Real Salt Lake-kel találkozik. A bajnokság március 9-én kezdődik.

DESERT DIAMOND CUP
2. FORDULÓ
Seattle Sounders–Sporting Kansas City 2–3
Real Salt Lake–Tucson 3–1
Colorado Rapids–New England Revolution 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik