Légiósok: ha a Frankfurt kiesik, megszűnik Huszti szerződése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 10:24
Ha az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata a szezon végén kiesik a Bundesligából, elhagyhatja az együttest Huszti Szabolcs, a gárda magyar középpályása.



A 33. életévét három nappal ezelőtt, április 18-án betöltő Huszti a télen másfél plusz egy éves szerződést kötött a német első osztályban a kiesés ellen küzdő klubbal, de a Frankfurter Allgemeine Zeitung internetes kiadásának beszámolója szerint a megállapodás csak arra az időszakra szól, amíg az Eintracht az élvonalban szerepel.

A honlap úgy tudja, a magyar futballista a keret egyetlen játékosa, akinek nincs érvényes szerződése arra az esetre, ha az együttes kiesik a másodosztályba.

Amennyiben ez megtörténik, az alapemberek közül többen is távozhatnak, míg akik maradnak, azoknak fizetéscsökkentéssel kell számolniuk. A FAZ szerint a vezetőségbe Fredi Bobic, a Stuttgart korábbi sportigazgatója, volt német válogatott labdarúgó érkezhet.

Az Eintracht Frankfurt négy fordulóval a bajnokság vége előtt az utolsó előtti, 17. helyen áll a Bundesligában. Husztiék hátránya négy pont Kleinheisler László csapata, a Werder Bremen mögött, a 15. helyezett VfB Stuttgart pedig hat ponttal előzi meg őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik