Légiósok: Gyurcsó újra higgadt ítélet-végrehajtó volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.19. 18:22
null
Gyurcsó Ádám betalált, csapata gond nélkül nyert (Fotó: Twitter/Pogon Szczecin)
Gyurcsó Ádám góllal járult hozzá csapata, a Pogon Szczecin 3–0-s győzelméhez az Arka Gdynia otthonában a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 6. fordulójának szombati játéknapján.

A meccset végigjátszó Gyurcsó Ádám a 42. percben szerezte meg a vezetést büntetőből, a szünet után egy öngól és egy újabb, Adam Fraczczak által értékesített tizenegyes tette biztossá az eddig veretlen – egy győzelem mellett négyszer ikszelő – Arka elleni sikert.

A magyar szélsőnek ez a második gólja a most futó lengyel bajnoki idényben, mindkettőt tizenegyesből lőtte. A Pogon két találkozót megnyerve, hat forduló során gyűjtött hét pontjával a középmezőnyben helyezkedik el.

LENGYELORSZÁG, 6. FORDULÓ
Arka Gdynia (7.)–Pogon Szczecin (9.) 0–3

Gyurcsó gólja

ÍRORSZÁG. Berki Péternek először volt része győzelemben az ír bajnokságban: a nemrégiben Siófokról szerződtetett játékos a kezdőcsapat tagjaként 67 percet játszott a Limerickben.
26. FORDULÓ
Limerick (7.)–Bohemians (6.) 1–0

AUSZTRIA. A sérült Szántó Tamást továbbra is nélkülöző Rapid hazai pályán 2–1-re kikapott az öt kör után százszázalékos, listavezető Sturm Graztól. A bécsieknek öt pontot hozott az eddigi öt forduló.
5. FORDULÓ

Rapid Wien (5.)–Sturm Graz (1.) 1–2

IZRAEL. Csalódást keltő hazai döntetlennel és – edzői döntés értelmében – Korhut Mihály szerepeltetése nélkül kezdte meg az új bajnoki szezont a címvédő Hapoel Beer-Seva.
1. FORDULÓ
Hapoel Beer-Seva–Maccabi Netanya 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik