Légiósok: Gyurcsó Ádám szerint ez a változás titka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.24. 13:23
null
Gyurcsó Ádám két góllal vette ki a részét a Hajduk vasárnapi győzelméből (Fotó: hajduk.hr)<br />
A horvát élvonalbeli Hajduk Split labdarúgócsapatánál a rossz kezdés miatt a 6. fordulót követően távoznia kellett Zeljko Kopic vezetőedzőnek, az őt váltó Zoran Vuliccsal pedig azóta mindkét bajnoki meccsüket megnyerték Gyurcsó Ádámék. A siker titkáról az Istra ellen két gólt szerző magyar szélső beszélt.

„Nagyon fontos meccsen vagyunk túl, hiszen nem kezdtük jól a szezont, ezért minden győzelemnek nagy jelentősége van, hogy vissza tudjunk kerülni a tabella elejére. Boldog vagyok, de ez csak egy meccsel, tovább kell mennünk ezen az úton” – idézi Gyurcsó Ádámot a dalmatinskiportal.hr, azt követően, hogy csapata, a Hajduk Split az ő két góljának köszönhetően is 4–2-re nyert az Istra otthonában.

„Ezen a meccsen már én is jobb teljesítményt nyújtottam. Ismerem magam, tudom hogy az edzéseken elvégzett munkának meglesz az eredménye”
– fogalmazott a szélső, aki az elmúlt hetekben kapott kritikákat, amiért eddig ebben az idényben nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint a tavasszal, amikor 14 bajnokin hat gólt és öt gólpasszt jegyzett. Azt követően szerződtették végleg a lengyel Pogontól, de az új idényben hét forduló alatt nem talált a kapuba, vasárnap viszont rögtön kétszer is beköszönt, míg egy héttel korábban, az NK Rudes ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen gólpasszal jelentkezett.

A 18-szoros válogatott labdarúgót arról is kérdezték, minek köszönhető, hogy az új vezetőedző, Zoran Vulics érkezése óta mindkét bajnoki meccsüket megnyerték.

„Bízik a játékosokban és szabadságot ad a pályán, hogy élvezhessük a futballt” – reagált Gyurcsó.

„A következő fordulóban, a Dinamo elleni bajnokin is természetesen a három pont megszerzése lesz a célunk, de most még nem szeretnék a rangadóval foglalkozni, mert szerdán egy kupameccs is vár még ránk. Bízom benne, hogy mindkét sorozatban győzni tudunk” – tekintette előre a magyar légiós.

A Hajduk nyolc forduló után, 10 ponttal a 6. helyen áll a 10 csapatos horvát élvonalban, szombaton a 20 pontos, címvédő és listavezető Dinamo Zagrebet fogadja, de előtte szerdán az ugyancsak zágrábi, harmadosztályú Vrapce ellen lép pályára idegenben, a Horvát Kupában.

Gyurcsó első gólja

Gyurcsó második gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik