Légiósok: Guzmics vendégségben járt, és ha már ott volt – kép

2017.03.29. 10:09
Magyarországon végez rehabilitációs munkát Guzmics Richárd – mint arról beszámoltunk, a kínai Jenpien Funde magyar labdarúgója március elején térdszalaghúzódást szenvedett –, aki volt lengyel klubjánál, a Wisla Kraków-nál meglátogatta egykori csapattársait, és megmutatta sérült térdét az egylet orvosainak. Ezt az alkalmat kihasználva a klubvezetők rögvest megkérték egy kis szívességre: csináljon némi hírverést a következő bajnokira.

A 6. helyen álló krakkóiak péntek este 20.30 órától a harmadik helyezett Lech Poznant fogadják. A klub reklámszövege szerint: „Guzmicsnak már megvan a jegye a találkozóra. És a szurkolóknak?”.

 

 

„Igyekszem nézni a lengyel bajnoki mérkőzéseket, különösen a Wisla meccseit. Ha nincs lehetőségem élőben megtekinteni, akkor utólag azért egy összefoglalót mindenképpen megkeresek – nyilatkozta Guzmics a pilkanozna.pl oldalnak, majd kitért röviden Kínára is. – Egy aránylag csendes, vidéki helyen élek, de ott azért tényleg mások a viszonyok, mert egy kínai »faluban« hatszázezren laknak.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek