Légiósok: Gulácsi Péter a biztos pont a jövő tervezésében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 10:33
null
Gulácsi Péter biztos pont az RB Leipzig kapujában (Fotó: AFP)
Ralf Rangnick, a német élvonalbeli RB Leipzig sportigazgatója már a következő szezon tervein töri a fejét, és egy dolgot tud: Gulácsi Péter a biztos pont a kapuban, rajta kívül maximum három kapust szeretne a keretben tudni.

 

„Biztos vagyok benne, hogy Gulácsi Péter a következő szezonban is minket erősít. Elképzelhető, hogy valaki még érkezik, attól függ, mi történik Fabio Coltortival vagy Marius Müllerrel. Annak viszont nincs értelme, hogy öt kapus legyen a keretben” – utalt az RB Leipzig kapuvédőire Ralf Rangnick sportigazgató az rblive.de-nek.

A hétvégi Darmstadt elleni hazai győztes bajnokin (4–0) a 36 esztendős Coltorti védte a lipcseiek kapuját Gulácsi távollétében – a rutinos kapus minden bizonnyal még egy szezont marad a klubnál. Ugyanakkor kérdéses Marius Müller jövője, aki a több játéklehetőség reményében távozhat. Az már biztos, hogy a VfB Stuttgart 19 éves kapuvédője, Philipp Köhn a nyáron érkezik.

A Leipzig kapuját a hétvégi Darmstadt elleni találkozót leszámítva minden bajnokin Gulácsi védte, 25 mérkőzésen 28 gólt kapott. A lipcseiek másodikak a tabellán a Bayern München mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik