Légiósok: Falcao szuperügynöke Szalait is szerette volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 09:38
A portugál játékosügynök, Jorge Mendes 2010-ben a jelenleg a német Hoffenheimet erősítő Szalai Ádámot (26) is megvette volna a Real Madrid második csapatától, a Castillától.

„Személyesen nem találkoztam Mendessel négy éve, velünk az ügyvédje tárgyalt – mondta ifjabb Laczkó Mihály (51) FIFA-licences menedzser a blikk.hu-nak, aki akkor Szalai ügyeit intézte. – Mendes módszere, hogy a fiatal tehetségeket saját pénzből megveszi, tulajdonképpen a vásárló klubnak kölcsönt ad, ami később busásan megtérül.” ifjabb Laczkó Mihály (51) FIFA-licences menedzser a blikk.hu-nak, aki akkor Szalai ügyeit intézte. – Mendes módszere, hogy a fiatal tehetségeket saját pénzből megveszi, tulajdonképpen a vásárló klubnak kölcsönt ad, ami később busásan megtérül.”

Szalait egyik barátja klubjához, a Bragához vitte volna, de végül nem jött össze az üzlet.

A portugál szuperügynököt amúgy a nyári átigazolási időszak legnagyobb nyertesei között tartják számon, hiszen fontos ügyfelei közül James Rodríguez (Real Madrid), Ángel Di María, Radamel Falcao (mindkettő Manchester United), Diego Costa (Chelsea) és Eliaquim Mangala (Manchester City) is topklubba igazolt – azaz vélhetően a jutalék sem volt kicsi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik