Légiósok: Ez pályafutásom legjobb szerződése, ugyanakkor... – Kádár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.13. 07:30
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Kijev védője, Kádár Tamás a klub hivatalos oldalának beszélt a csapathoz való szerződésének nehézségeiről, valamint saját céljairól.

„Szívesen jöttem a Dinamo Kijevhez, ez azonban nem volt egyszerű az anyagiak miatt. A Lech Poznan sokáig nem tudott megegyezni a klubbal, emiatt pedig nagyon dühös voltam, mivel már az edzőtáborba is el szerettem volna menni. A sérülés elkerülése végett a Lechnél sem játszottam” – mondta Kádár Tamás, aki ezután kitért az anyagiakra, valamint saját céljaira.Kádár Tamás, aki ezután kitért az anyagiakra, valamint saját céljaira.

„Anyagi szempontból ez pályafutásom legjobb szerződése. Ugyanakkor még mindig nagyon fiatal vagyok, nem a pénz volt a fő motiváció számomra. Nevet akarok szerezni magamnak a labdarúgásban. Hihetetlenül jólesett számomra Szerhij Rebrov vezetőedző érdeklődése. Gyakran felhívott, és mondta nekem, hogy szívesen látna a csapatában. Visszatérve az anyagiakra: a pénz önmagában nem elég, legalábbis nekem biztosan nem, ha közben a padról figyelem a mérkőzéseket.”

A magyar védő végig a pályán volt a Dinamo Kijev hétvégi bajnokiján, azonban ő sem tudott segíteni: csapata kétgólos vereséget szenvedett a Zirkától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik