Légiósok: ajánlatot tett a magyar támadóért egy külföldi klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.22. 12:18
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CSM Politechnica Iasi ajánlatot kapott magyar támadójáért, a házi góllövőlistát vezető Bőle Lukácsért – árulta el a klub elnöke, Florin Prunea. A jászvásári klub első embere azt is elmondta, hogy külföldi csapat jelentkezett be a 26 esztendős játékosért, de elutasították a megkeresést.

Bőle Lukács december elején arról beszélt, hogy már a télen elszerződne az anyagi gondokkal küszködő CSM Iasi együttesétől. A magyar futballista szerződése 2017 nyarán jár le a jászvásári egyesületnél, amely januárban nem szeretné őt ingyen elengedni.Bőle Lukács december elején arról beszélt, hogy már a télen elszerződne az anyagi gondokkal küszködő CSM Iasi együttesétől. A magyar futballista szerződése 2017 nyarán jár le a jászvásári egyesületnél, amely januárban nem szeretné őt ingyen elengedni.

„Bőle Lukácsért ajánlatot tett egy külföldi klub, de a felkínált összeg nagyon alacsony volt. Fontos, hogy minél jobb pozícióban végezzünk a bajnokságban, ingyen nem engedjük el a játékosainkat” – mondta Prunea a prosport.ro-nak.

Szeptemberben szó volt róla, hogy Bőlét a Dinamo Bucuresti szívesen látná a soraiban, de a klubelnök által elmondottak alapján kijelenthető, hogy nem a fővárosiak tettek ajánlatot a Kaposvár korábbi játékosáért.

Bőle ebben a szezonban 17 mérkőzésen hat gólt szerzett a román bajnokságban, ezzel vezeti a csapat házi góllövőlistáját. A legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyerő jászvásári együttes 21 fordulót követően a 9. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik