Légiósok: Dzsudzsák még nem válaszolt a Hertha ajánlatára – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 07:34
A német Bild úgy tudja, hogy Dzsudzsák Balázs még mindig nem adott választ a Hertha kétmillió euró bruttót garantáló éves fizetési ajánlatára. (A berliniek válasz nélküli ajánlatról két napja 1.1 millió euró nettó formában számolt be a Kicker.) A Bild hozzátette, hogy a berliniek igazolásaihoz pénzre lenne szükség, különösen a vezetőedző, Dárdai Pál első számú kiszemeltjének, a Dinamo Moszkva magyar szélsőjének a megszerzéséhez.

Az átigazolás létrejöttéhez több feltételnek is gyorsan teljesülnie kellene. A Herthának értékesítenie kellene brazil légiósát, Ronnyt, akiért 3 millió eurót szeretne kapni, vagy megkötni a kiszemelt főtámogatóval, a bet-at-home-mal a szponzori szerződést. A lap mindkét ügylet végrehajtását erre a hétre várja.

A Bild megemlítette: a magyar futballista moszkvai fizetése nettó 2.5 millió euró évente, azaz a Hertha ajánlata fölött van.

Dzsudzsákról a törökök is friss hírekben számoltak be. A legújabb fejlemény, hogy a Besiktas illetékesei ténylegesen rákérdeztek a Dinamónál a magyar légiós kivásárlási árára, és azonnal elálltak a további egyeztetésektől. (Speciel a török sajtó egy napja már a klubnál látta a magyart, akit erre a hétre vártak.)

A lemondáshoz az vezetett, hogy a Dzsudzsákkal szerződést hosszabbítani szándékozó moszkvaiak ragaszkodnak a magyar légióshoz, így magas vételárat kérnek érte. Dzsudzsáknak 2015 végén lejár a szerződése, tehát ha nem hosszabbít, ez az utolsó átigazolási időszak, amikor a Dinamo pénzt kérhet érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik