Légiósok: Dzsudzsák a BL-ben? Eljátszottak a gondolattal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 08:42
null
Dzsudzsák Balázs a PSV-ben ismét a Bajnokok Ligájában játszhatna (Fotó: AFP, archív)
Miután Dirk Kuyt a Feyenoordhoz, míg Johnny Heitinga az Ajaxhoz tért vissza, az egyik holland internetes oldal összegyűjtötte, hogy korábbi játékosai közül kit, illetve kiket lenne érdemes szerződtetnie a Bajnokok Ligája-résztvevő PSV-nek. A listán természetesen Dzsudzsák Balázs neve is szerepel...

 

A soccernews.nl szakportál a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjével kapcsolatban megjegyzi, mióta távozott Eindhovenből, összességében csalódást keltően szerepel, és a nyári átigazolási időszakban valószínűleg klubváltás elé néz.

A több olasz és török csapat, valamint a német Hertha érdeklődését is felkeltő Dzsudzsákkal kapcsolatban a holland oldal felteszi a kérdést, nem lenne-e érdemes visszaszerződnie a PSV-hez?

A szerző Dzsudzsák mellett többek között Ibrahim Afellay, Jefferson Farfán, Alex, Jeremain Lens és Dries Mertens átigazolásának gondolatával is eljátszott.

Az eindhoveni csapat a legutóbbi szezonban megnyerte a holland bajnokságot, így a következő idényben a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelhet, míg Dzsudzsáknak bérelt helye lehetne a kezdőben, hiszen a Manchester Unitedhez szerződő Memphis Depay távozásával megüresedett egy hely a támadószekcióban – teszi hozzá a soccernews.nl szakírója.

A felvetés érdekes, a transzfer megvalósulására azonban a nemzetközi sajtóban keringő hírek alapján kicsi az esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik