Légiósok: Bőle-gólpassz; Kádárék edzője elköszönt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 22:47
Habár Bőle Lukács gólpasszt adott, a CSM Iasi nem bírt hazai pályán a Voluntarival a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szerdai mérkőzésén. Ukrajnában véget ért a szezon, Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev győzelemmel búcsúzott az idénytől, egyúttal edzőjétől is.

ROMÁNIA, LIGA 1
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 13. FORDULÓ

CSM Iasi (1.)–Voluntari (3.) 1–1ROMÁNIA, LIGA 1
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 13. FORDULÓ

CSM Iasi (1.)–Voluntari (3.) 1–1

A végig játszó Bőle Lukács passza után ugyan megszerezte a vezetést a CSM Iasi, a győzelem azonban elmaradt. A román bajnokságból egy forduló van hátra, az eldőlt, hogy Bőléék az alsóházi rájátszás első helyén végeznek, ami a hetedik pozíciónak felel meg a teljes bajnokságot tekintve.

Bőle gólpasszát ide, valamint a csúszkán a 34. percél lévő labdára kattintva tekintheti meg.

UKRAJNA, PARI-MATCH LEAGUE
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, UTOLSÓ FORDULÓ

Dinamo Kijev (2.)–Csornomorec Odessza (6.) 2–1

Győzelemmel zárta az ukrán bajnokságot az ezüstérmes Dinamo Kijev, amely 13 ponttal maradt el a bajnok Sahtar Donecktől. Kádár Tamást ezúttal nem nevezte Szerhij Rebrov vezetőedző, aki a mérkőzés után elárulta, távozik a klubtól.

„Kezet ráztunk az elnökkel, és úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a közös munkát. Az öltözőben köszönetet mondtam a csapatnak, de természetesen az elnöknek is hálás vagyok a lehetőségért, hogy egy ekkora klubnál dolgozhattam. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak is, akik végig támogattak engem és a csapatot. Kívánom a klubnak, hogy sikeres legyen, de ez nem lesz könnyű, mert a következő szezon még nehezebbnek ígérkezik. Most egy kis időt a családommal szeretnék tölteni, utána meglátjuk, hogyan tovább. Vannak ajánlataim, néhány klubbal már megbeszéltem találkozót, de most pihenni szeretnék” – mondta Rebrov a Dinamo Kijev hivatalos oldalának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik