Hamburg: Stieber nem kertelt – leszögezte, hol folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 07:19
null
Stieber Zoltán pontot tett az átigazolási ügyének végére (Fotó: AFP)
A Bundesligában szereplő Hamburg magyar válogatott támadója, Stieber Zoltán a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában leszögezte, marad a HSV játékosa. A 26 éves futballista iránt német sajtóértesülések szerint többek között a Kaiserslautern is érdeklődött, ám Stieber kijelentette, a hamburgi vezetőkkel a közös folytatás mellett döntött.

 

– Csak találgat mindenki, hogy mi állhat a mellőzése hátterében. Miért nem játszik?

– Nem akarok ezzel a témával foglalkozni. Így alakult. Az már biztos, hogy maradok a Hamburgban. Voltak érdeklődők, de a klub nem akart megválni tőlem, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy itt folytatom.

– Mikor született meg az elhatározás?

– Körülbelül két hete.

– Ez azért érdekes, mert a lehetséges átigazolásáról szóló hírek azóta sem csitultak, német források szerint a korábbi fürthi edzője, Frank Kramer vezette Fortuna Düsseldorf és a szintén másodosztályú Kaiserslautern is szívesen látná. Ki van zárva a váltás?

– Igen. Éppen az ilyen, mostanában elég gyakori kérdések miatt tettem ki egy üzenetet a Facebook-oldalamra, amelyben világossá tettem a szándékomat.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY STIEBER ZOLTÁN HOGYAN KEZELI A KIALAKULT HELYZETET, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik