nemzetisport.hu 2013.09.30 18:21 Frissítve: 2015.01.13 03:06

Légiósok: Bizonyítani kell, hogy az edző téved - Vadócz

Mint beszámoltunk róla, a dán labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén az Odense 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a listavezető Midtjyllanddal. A hazai csapatban hosszú idő után újra kezdőként lépett pályára Vadócz Krisztián, és csapata az ő góljával egyenlített az 52. percben.

 

„Örülük, hogy segíthettem a csapaton mind védekezésben, mind támadásban. Elégedett vagyok a mérkőzéssel, hiszen jól működött a három tagú középpályánk” – mondta Vadócz a bold.dk-nak a mérkőzésről.

A magyar középpályás az utóbbi időben kevesebb szerephez jutott a csapatban, ennek ellenére nem akart különösebben foglalkozni azzal, hogy az edző, Troels Bech miért nem szavazott neki bizalmat az elmúlt hetekben.

„Nem én vagyok az, akinek válaszolni kell erre a kérdésre. De mint profi futballista, nem is ez a feladatom, nekem csak bizonyítani kell Troelsnek, hogy tévedett. És készen vagyok arra, hogy segítsek a csapatnak. Ha egy percet kapok vagy nyolcvanötöt, ugyanúgy meg kell próbálnom megmutatni, hogy készen állok és megfelelek a feladatra” – magyarázta a középpályás, akiről a bold.dk megjegyzi: az első kilenc odensei meccsén hat gólt szerzett, azóta viszont 22 fellépésen csak háromszor talált a kapuba.

„Ha kevesebbet játszok, akkor biztosan kevesebb a gól is. Továbbmegyek: mivel csapatember vagyok, csak akkor kerülhetek helyzetbe, ha a csapatjáték mindezt megengedi. Nem vagyok Rasmus Falk vagy Emil Larsen [Vadócz csapattársai – a szerk.], akik egyedül is képesek erre. De természetesen nagyon boldog vagyok, hogy újra betaláltam” – nyilatkozta Vadócz, akinek a szezon végén jár le a szerződése az OB-nél.

 

2019.08.17 07:46:19

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott kapusa vasárnap a 100. bajnokiján lép pályára a német élvonalban.

2019.08.09 08:01:50

Légiósok CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (FOTÓ)

A Dundalk elleni El-selejtező győztes gólszerzője beszélt a pozsonyi tábor különleges elismeréséről és az éjjeli edzésről is.