Légiósok: Balogh szerint azonnal visszajut a Palermo az élvonalba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.20. 10:11
null
Balogh az azonnali feljutásról álmodik (Fotó: AFP)
Tízpontos előnnyel fogja megnyerni a Serie B 2017–2018-as idényét a Palermo labdarúgócsapata, nyilatkozta néhány nappal korábban Maurizio Zamparini a Bad Kleinkirchheimben edzőtáborozó szicíliaiakról. A klub elnöke kiemelte Balogh Norbertet is, akiről azt mondta, ő lehet a csapat új Franco Vázqueze.

 

A kétszeres olasz válogatott támadó középpályás tavaly nyáron szerződött Sevillába, Zamparini pedig már akkor azt mondta, a Debrecentől leigazolt Balogh Norbert méltó utódja lehet.

„Köszönöm az elnök úrnak, de én Balogh vagyok” – nyilatkozta a magyar válogatott játékos a Stadionews.it portálnak. Elmondta, nagy vágya, hogy ismét olyan teljesítményt nyújtson, mint utolsó debreceni időszakában, amikor bemutatkozhatott az Európa-ligában, gólokat szerzett, és felhívta magára az olasz klub figyelmét.

„Nagyon szeretek Palermóban élni, el vagyok ragadtatva a kultúrától. Szeretném, ha a csapatunk azonnal visszajutna a Serie A-ba, ami csak akkor lehetséges, ha a szurkolók továbbra is támogatnak bennünket. Nem akarok ígérni semmit, azt szeretném, ha egy év múlva már a Palermo–Inter meccsről kérdeznének. Mert az élvonalban fogunk játszani” – mondta, és hozzátette, nagyon jól tud együtt dolgozni az új edzővel, Bruno Tedinóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik