Légiósok: az újra egészséges Vanczák még az NB I-ben is játszana

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 10:33
A válogatott védő, Vanczák Vilmos felépült sérüléséből, és az FC Zürich elleni, 3–1-re elveszített bajnokin héthetes pihenőt követően újra pályára léphetett. A Nemzeti Sportnak sérüléséről, a válogatottról és a távolabbi jövőről is beszélt.

„Kellemetlen, nehezen gyógyuló sérülésen vagyok túl, de az egész idényes kihagyásról szóló hír túlzás volt – mondta a Nemzeti Sportnak Vanczák Vilmos, a Sion 31 éves, 78-szoros magyar válogatott hátvédje, nem mellesleg a svájci együttes csapatkapitánya, aki október ötödike óta először szerepelt tétmérkőzésen. – Másfél hete kezdtem el az edzéseket, lekopogom, fájdalomérzet nélkül tudok végre futballozni, csak azt sajnálom, hogy hazai pályán három egyre kikaptunk. Legközelebb szeretnék jobban teljesíteni, mert megmutatkoztak rajtam a meccshiány tünetei.”

„Sérülésem miatt sajnos lemaradtam a legutóbbi három, számunkra ragyogóan alakuló Eb-selejtezőről, remélem, a teljesítményemmel rászolgálok majd a tavaszi meghívóra” – tért rá a 31 éves futballista a válogatottra.

„Kétezer-tizenhat nyaráig érvényes a szerződésem a Sionnál, szeretném kitölteni. Utána szívesen futballoznék még néhány évig az NB I-ben, úgy lenne kerek a pályafutásom” – mondta a védő a távolabbi jövőről.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik