Légiósok: az olasz élvonalba vinnék Lovrencsicset - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.19. 15:52
null
Nincs kizárva, hogy a nyáron klubot vált Lovrencsics Gergő (Fotó: poznan.sport.pl)
A lengyel poznan.sport.pl az olasz mediaset.it-re hivatkozva azt írja, a Serie A-ban szereplő Palermo szerződtetné Lovrencsics Gergőt, a Lech Poznan magyar labdarúgóját.

 

Lovrencsics szerződése 2016 júniusában lejár a Lech Poznannal, így jelenlegi klubja már csak a következő két átigazolási időszakban értékesítheti pénzért. A lengyel poznan.sport.pl az olasz mediaset.it-re hivatkozva azt írja, a Serie A-s Palermo 1.5 millió eurót fizetne a támadóért, akit a Lech kétmillió euró alatt azonban nem adna el.

Az olasz sajtóértesülés szerint a szicíliai klub nagyon elkötelezett Lovrencsics megszerzése iránt, és magas fizetéssel csábítaná Olaszországba. Az oldal arról is beszámol, hogy Angliából és Franciaországból is érdeklődnek a támadó iránt.

Lovrencsics 2012-ben igazolt át Lengyelországba a Lombard Pápától, akkor mindössze 100 ezer eurót fizetett érte a Lech, így ha tényleg milliós összegekért tudja tovább értékesíteni, nagyon jól járt a három idény alatt 80 mérkőzésen 18 gólt szerző támadó szerződtetésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik