Légiósok: az Eszék vinné Futács Márkót?

Vágólapra másolva!
2018.07.10. 14:01
null
Futács Márkó megjelent a szlovéniai edzőtáborban (Fotó: Hajduk.hr)
Amennyiben akad olyan klub, amely 500-600 ezer eurót fizetne érte, Futács Márkó távozhatna a Hajduk Split csapatától. A Slobodna Dalmacija szerint az eszékiek már érdeklődtek iránta, de az ajánlatukat egyelőre kevesli a dalmát csapat.

 

 

„Futács Márkó annak rendje és módja szerint megjelent a spliti Hajduk hétfői edzésén” – írja a Slobodna Dalmacija, amely szerint a klub így nem hiába foglalta le a magyar játékosnak a pohorjei hotelszobát.

Ezzel azonban csak arra a kérdésre érkezett válasz, hogy Futács július 9-én megjelenik-e a szlovéniai edzőtáborban, azt azonban továbbra sem tudni, hogyan illeszkedik be az edzésmunkába, és azt sem, hogy a következő felkészülési mérkőzéseken hány percet kap, mivel a Hajduk már két találkozón is túl van.

A Slobodna Dalmacija cikkéből az derül ki, hogy Futács és a Hajduk is kicsit úgy kezelik a jelenlegi helyzetet, mintha semmi sem történne, ennek ellenére világos, hogy mindkét fél abban bízik, hogy elégedetten válnak majd el az útjaik. Ehhez azonban az kell, hogy horvát források szerint valamelyik egyesület 500 és 600 ezer euró közötti kártérítést fizessen a Hajduknak Futácsért.

A nem hivatalos információk arról szólnak, hogy az Eszék (NK Osijek) azt szeretné, hogy Futács náluk folytassa pályafutását. A legfrissebb hírek szerint az eszéki klub 200 ezer eurót ajánlott a Hajduknak, amit később, amikor Futács tőlük is eligazol, megtoldanának az átigazolási díj valamennyi százalékával.

Egyelőre úgy tűnik, a 200 ezer eurót a splitiek keveslik, s várják az újabb, és magasabb ajánlatot. A cikk szerint „akármennyire is elkeserítik Futácsot a Hajdukban zajló történések, a csatárt nem kell lebecsülni, hiszen ő első osztályú játékos.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik