Légiósok: álma volt találkozni a magyar szélsővel – teljesült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 14:52
null
Lovrencsics Gergő és nagy szurkolója, Ivan (Fotó: lechpoznan.pl)
Egy tízéves fiú megható történetéről számolt be a Lech Poznan labdarúgócsapatának hivatalos oldala. A családjával Spanyolországban élő Ivan éveket várt arra, hogy – amint a klubhonlap fogalmazott – idoljával, Lovrencsics Gergővel találkozzon, és ma délelőtt eljött a várva várt pillanat...

 

A Málaga tartományban, Alhaurín el Grandéban élő Ivan két és fél éve szeretett bele a Lech Poznanba, amikor a lengyel csapat Spanyolország déli részén edzőtáborozott, és az egyik kedvenc játékosa az a Lovrencsics lett, aki akkor szerződött a klubhoz.

„Azóta vártuk, hogy a Lech újra Spanyolországba jöjjön – mesélte a honlapnak Bernardo, a kis Ivan édesapja, aki kora reggel kelt, hogy ellátogassanak az otthonuktól 250 kilométerre levő edzőtábor helyszínére. – Amikor egy éve kiderült, hogy a Lech Törökországba megy, Ivan vigasztalhatatlan volt, és napokon át sírt. Most napok óta alig aludt, azt várta, hogy jöjjünk végre az edzésre.”

Lovrencsics pihent a csütörtök délelőtti tréning alatt, így kis rajongójának lehetősége nyílt találkozni vele, ráadásként pedig egy aláírt mezt és egy pár cipőt is kapott a magyar szélsőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik