Légiósok: alig igazolták le, máris gólt lőtt a magyar!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 20:32
Vécsei Bálint góllal járult hozzá új csapata, a Lugano 4–0-s győzelméhez egy másik svájci labdarúgóklub, a Servette elleni szombati felkészülési mérkőzésen.

A Bolognától a napokban kölcsönvett Vécsei Bálint a 70. percben lépett pályára csereként, és klubja honlapjának beszámolója szerint a 88. percben remek lövéssel állította be a 4–0-s végeredményt.A Bolognától a napokban kölcsönvett Vécsei Bálint a 70. percben lépett pályára csereként, és klubja honlapjának beszámolója szerint a 88. percben remek lövéssel állította be a 4–0-s végeredményt.

A svájci élvonalban két hét múlva kezdődik a bajnokság, Vécseiék első ellenfele a Luzern lesz.

GYURCSÓ ÁDÁM DÖNTÖTTE EL A MECCSET

A Pogon Szczecin Gyurcsó Ádám góljával győzte le 1–0-ra a második ligás Chojniczankát a két lengyel labdarúgócsapat szombat délutáni felkészülési mérkőzésén. Gyurcsó a Pogon kezdőcsapatában kapott helyet, 81 perc után lecserélték, a meccs egyetlen gólját a 63. percben lőtte.

Lengyelországban a jövő hét végén már bajnoki fordulót rendeznek, a Pogon első ellenfele a Wisla Kraków lesz idegenben.

HUSZTI SZABOLCS IS KIVETTE A RÉSZÉT A GÓLGYÁRTÁSBÓL

Ha csupán egy góllal, de Huszti Szabolcs is kivette a részét csapata, az Eintracht Frankfurt 15–0-s szombati győzelméből, amelynek áldozata egy alsóbb osztályú német labdarúgócsapat, a TSG Messel volt.

Alex Meier négyszer, Ante Rebic háromszor talált be a kapuba, a velük együtt a második félidei csapatban pályára lépő Huszti Szabolcs a nyolcadik gólt szerezte.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Lugano (svájci)–Servette (svájci) 4–0
Pogon Szczecin (lengyel)–Chojniczanka (lengyel) 1–0
TSG Messel (német)–Eintracht Frankfurt (német) 0–15

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik