Légiósok: „Alig értem labdába” – Németh András a góljáról

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.17. 14:21
null
Kiválóra sikeredett Németh András debütálása (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Genk korosztályos válogatott magyar támadója, Németh András góllal debütált a belga élvonalban. A 19 esztendős csatár nyilatkozatott is adott az emlékezetesre sikerült első meccsét követően.  

Az U21-es magyar válogatott Németh András 2016 óta szerepel a belga Genk utánpótlásában. A 19 éves csatár vasárnap kapott először lehetőséget az első csapatban bajnoki mérkőzésen (a 89. percben állt be csereként), és a 93. percben ő állította be a 4–1-es végeredményt (nyolc méterről, jobbról lőtt a hosszú alsóba), tehát rögtön az első meccsén az első gólját is megszerezte a belga élvonalban. A lefújást követően nyilatkozott is, szavait a belga voetbalprimeur.be tolmácsolta.

Alig értem párszor labdába” – mondta mosolygósan Németh András a hajrábeli gólját követően – „Ez hihetetlen! Nagyon örülök, hogy debütálhattam. Az edzéseken nagyon keményen dolgozom, azt hiszem, ezt vette észre az edző, és ezért kaptam lehetőséget. Remélem, ezután is bizonyíthatok még, de az biztos, hogy ez egy emlékezetes este volt számomra.”

NÉMETH GÓLJA

A GÓLVIDEÓ A KÉPRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!
A GÓLVIDEÓ A KÉPRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik