Légiósok: a vége nem sikerült, de Sallóiék így is az élen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 07:12
Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Atlanta Uniteddel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS hétfő hajnali mérkőzésén, és továbbra is vezeti a Nyugati csoport tabelláját.

Sallói Dániel kezdett, a 71. percben – csapata 1–0-s vezetésénél – lecserélték. Nem sokkal Benny Felhaber tizenegyesből szerzett gólja (58. perc) után a magyar légiós megduplázhatta volna csapata előnyét, de lövését Brad Guzan védte. A vendégek a 91. percben egyenlítettek.Sallói Dániel kezdett, a 71. percben – csapata 1–0-s vezetésénél – lecserélték. Nem sokkal Benny Felhaber tizenegyesből szerzett gólja (58. perc) után a magyar légiós megduplázhatta volna csapata előnyét, de lövését Brad Guzan védte. A vendégek a 91. percben egyenlítettek.

A Sporting 12 tétmérkőzés, az Atlanta hat bajnoki óta őrzi a veretlenségét. Sallói csapata büszke lehet klubrekordja újabb megjavítására is: a kansasiek sorozatban immár 21 hazai bajnokin nem találtak legyőzőre.

A nyugati éllovas Sporting 23 mérkőzésen 37 pontot gyűjtött, a Keleti csoportban második helyezett Chicago Fire – Nikolics Nemanja szombaton 4–1-re győző csapata – 22 meccs után 41-nél tart.

A Hudson River derbit David Villa döntötte el: a spanyol világklasszis három gólja révén a New York City FC 3–2-re megverte a New York Red Bullst.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik