Légiósok: a válogatott védő egészséges, de nincs keretben

Vágólapra másolva!
2016.09.19. 14:28
Az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva magyar válogatott védője, Korhut Mihály a múlt heti kisebb sérülése után ma készen állt arra, hogy bajnokin is bemutatkozzon, de edzője nem kockáztatja meg egy újabb sérülés lehetőségét, ezért nem nevezi a magyar védőt a Maccabi Haifa elleni mérkőzés keretébe.

Mint ismert, a DVSC-től szerződtetett Korhut múlt héten csütörtökön, az olasz Inter elleni, 2–0-ra megnyert milánói El-meccsen mutatkozott be a Hapoel Beer-Sevában, de kisebb izomsérülés miatt a 85. percben le kellett cserélni. Korhut múlt héten csütörtökön, az olasz Inter elleni, 2–0-ra megnyert milánói El-meccsen mutatkozott be a Hapoel Beer-Sevában, de kisebb izomsérülés miatt a 85. percben le kellett cserélni.

Azt azonban már a meccs után jeleztük, hogy nincs szó súlyos sérülésről, és a hétfő délelőtti értesülésünk szerint a magyar válogatott futballista vállalni is tudta volna a játékot az esti, Maccabi Haifa elleni idegenbeli bajnokin.

Barak Bahar vezetőedző azonban nem szeretné megkockáztatni egy újabb sérülés lehetőségét, ezért Korhutot nem nevezi a találkozóra. A védő így legkorábban hat nap múlva, vasárnap, a Bnei Jehuda elleni, ugyancsak idegenbeli mérkőzésen debütálhat az izraeli élvonalban.

A címvédő Hapoel Beer-Seva három forduló után hét ponttal, holtversenyben az élen állt a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik