Légiósok: a Tuttosport címlapján Szoboszlai és a Milan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 17:35
null
Szoboszlai sorsa továbbra is téma az olaszoknál (Fotó: Török Attila)
Mint megírtuk, bejárta a helyi sajtót Marco Rossi szövetségi kapitány azon nyilatkozata, hogy Szoboszlai Dominik nagy valószínűséggel Olaszországba szerződik. A Tuttosport vasárnapi címlapján pedig a korábban említett olasz kérők közül az AC Milannal boronálta össze a 19 éves középpályást.
A Tuttosport címlapja Szoboszlaival
A Tuttosport címlapja Szoboszlaival

Rossi az említett interjúban arról beszélt, hogy az olasz kérők köre a két milánói klubra és a Lazióra szűkült. A Tuttosport mai cikke szerint a Milannak lehet a legjobb esélye Szoboszlai megszerzésére, a címlapon arra utalva, hogy a piros-feketék megmozdultak a magyar játékosért.

A lap szerint sokat nyomhat a latban, ha valóban Ralf Rangnick veszi át a milánói csapat irányítását, ami egy ideje már téma az olasz, valamint a német sportsajtóban. A cikk megjegyzi, Szoboszlai teljes mértékben illik Ivan Gazidis vezérigazgató elképzeléseibe: fiatal, még nagy fejlődési utat járhat be, ugyanakkor már pályára lépett a nemzetközi kupában és a válogatottban, a későbbiekben haszonnal lehetne tovább értékesíteni.

A képet árnyalja a játékos menedzsere, Esterházy Mátyás legutóbbi nyilatkozata, úgy fogalmazott a megkeresésünkre, hogy német és angol csapatok is komolyan érdeklődnekvédence iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik